Om oss

Välkommen till Din Tandvård Gävle AB

Kliniken är centralt belägen i Gävle. Här möts du av vårt team med många års erfarenhet som erbjuder dig förstklassig tandvård i en lugn och trivsam miljö.

Tandläkare Gävle

Din Tandvård Gävle bedrivs av Leg. Tandläkare Rand Blomberg.
Ägare, Styrelse och ekonomi: https://www.allabolag.se/

Söker du tandläkare i Gävle?

Oavsett om du vill förbättra ditt leende genom estetisk tandvård eller är i behov av traditionell tandvård har vi den rutin, professionalism och inte minst goda service som gör att du som patient känner trygghet.

Tandläkarmottagning Gävle

Vill du bli kund hos oss eller behöver du kanske boka en ny tid för undersökning alternativt avboka en tid så gör ni det genom att kontakta oss via telefon.

Leg. Tandläkare Rand Blomberg

Tog examen 2008 från Umeå Universitet och har bred erfarenhet inom all slags tandvård. Nischad mot kirurgi och protetik/estetisk tandvård.

Leg. Tandhygienist Daisy Weisner

Th. Daisy Weisner är legitimerad tandhygienist med över 10 års erfarenhet inom yrket. Hon har även vidareutbildat sig inom oral hälsa med inriktning mot beteendemedicinsk prevention och behandling vid Göteborgs universitet – vilket innebär en ämnesfördjupning i hur vi kan hjälpa dig som patient att skaffa dig goda kost- och munhälsovanor.

Tandsköterska Linda Persson Åström

Tsk. Linda Persson Åström har lång erfarenhet inom sjukvården och tandvården.

 

Tillsammans välkomnar vi nya som gamla kunder till vår mottagning!