Akut tandvård Gävle

Akut tandvård Gävle

Kom till oss på Norra Centralgatan 7 i Gävle om du behöver hjälp med akut tandvård. Vi erbjuder tandvårdsbehandlingar inom allmän tandvård, estetisk- & kosmetisk tandvård samt behandlingar inom tandluckor och tandimplantat, vi hjälper dig också med akut tandvård i Gävle.
Behöver du råd för hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder och kan förbättra din tandhälsa eller om du vill boka in en tid för en rutinundersökning, kontakta oss så hjälper vi dig med din tandvård.

Kontakta oss på 026-51 65 00 för akut tandvård i Gävle

Vi erbjuder hög kvalitet inom tandvård och arbetar med kvalitetssäkring och ledningssystem enligt Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd (SOSFS2011:9) vilket granskas och kontrolleras av IVO (Inspektionen för vård och omsorg). Vår leg. tandläkare Rand. M Blomberg tar hand om dina tänder på bästa sätt!

På vår klinik duktig personal för att erbjuda akut tandvård i Gävle. Vid behov av akut tandvård kontakta oss via telefon: 026-51 65 00 eller via info@dintandvardgavle.se. När du har tandvärk, på något sätt skadat eller slagit ut en tand eller andra akuta besvär i munnen så kontakta oss för att få en akuttid hos vår tandläkare.

Det händer lätt att olyckan varit framme och tänderna skadas. Men även vid andra tillfällen kan snabb hjälp behövas, om du har bitit sönder en tand eller har tandvärk så kan en tid för akut tandvård behövas.